Hoofdmenu

Congres: Vergunningverlening, toezicht en handhaving is mensenwerk

ProfielfotoPetra Teodorascu 17-01-2023 106 keer bekeken 0 reacties

Op 1 februari 2023 organiseert de Inspectie Leefomgeving en Transport het congres: 'Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving is mensenwerk' voor iedereen binnen het vakgebied. Het programma is samengesteld in samenwerking met Omgevingsdienst NL en Rijkswaterstaat.

Natuurlijk is voor de Brzo-inspectiediensten de Kennisdag BRZO+ die dit jaar plaatsvindt op 25 mei, hét congres om aan deel te nemen.

Welkom
Maar daarnaast is een netwerkdag van een van onze inspectiepartners ook interessant. Als BRZO+-collega heet de Inspectie Leefomgeving en Transport je van harte welkom in Flint te Amersfoort op 1 februari 2023. De toegang is gratis.

Thema
Het thema van de netwerkdag van de ILT is: Vergunningverlening, toezicht en handhaving is mensenwerk. Karin Visser, directeur Opsporing en Toezicht bij ILT: 'Het doel van de bijeenkomst is kennis delen en elkaars kunde benutten. Het is handig als we van elkaar weten wat we doen en hoe we dit doen. Waarom zou ieder afzonderlijk het wiel uitvinden als we met elkaar hetzelfde doel nastreven? We ontwikkelen het vakgebied samen. Vergunningverlening, toezicht en handhaving is mensenwerk, als je met hart en ziel met je werk bezig bent dan is contact met elkaar hebben belangrijk. Daarom is deze bijeenkomst georganiseerd.'

Aanmelding
Meer informatie en aanmelding voor de bijeenkomst ‘VTH is mensenwerk’ via deze link. Schrijf je meteen in voor een van de workshops. 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen