Hoofdmenu

Kennisdag BRZO+: wat zijn jouw wensen?

ProfielfotoPetra Teodorascu 17-01-2023 115 keer bekeken 1 reacties

De jaarlijkse Kennisdag BRZO+ vindt dit jaar plaats op 25 mei. Een dag door en voor het BRZO+-samenwerkingsverband. Wat is jouw behoefte? Welk onderwerp zou jij graag op het programma tegenkomen? 

Elk jaar wordt voor de medewerkers binnen BRZO+ een kennis- en netwerkdag georganiseerd: de Kennisdag BRZO+.

Input
De Kennisdag BRZO+ bestaat uit kennis maken, kennis delen en kennis opdoen. De organisatie wil graag zo veel mogelijk collega’s welkom heten tijdens deze dag. Daarom vragen we om input. Welke onderwerpen op het programma maken dat jij 25 mei 2023 reserveert in jouw agenda om samen met jouw BRZO+-collega’s door te brengen?

Netwerken
De Kennisdag BRZO+ is de enige dag in het jaar dat we met iedereen uit het samenwerkingsverband samen komen. Heel belangrijk om te netwerken en kennis te delen. We horen graag aan welke informatie jij behoefte hebt. Waar wil jij meer over weten? Waar wil jij meer bedreven in raken? Over welk onderwerp zou jij iets aan jouw collega’s willen vertellen of willen discussiëren met hen?

Contact
Bureau BRZO+ organiseert de Kennisdag samen met de partners uit het samenwerkingsverband. We horen jouw suggesties heel graag. Je kunt ons contacten via e-mail aan bureaubrzo@rws.nl.

 

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Theo de la Ruelle

25-01-23 om 10:09

Dringende wens: 
Zorg dat de Brzo+ kennisdag uitsluitend voor Brzo-inspecteurs is.

Cookie-instellingen