Hoofdmenu

Lezen zonder inloggen

ProfielfotoPetra Teodorascu 17-01-2023 88 keer bekeken 2 reacties

De artikelen uit de BRZO+-nieuwsbrief worden voortaan gepubliceerd op deze pagina. Nieuw is dat je niet meer hoeft in te loggen om deze info te lezen. Klik op de Lees meer-link vanuit de nieuwsbrief en je komt direct in het artikel terecht. Voor alle andere pagina's moet je wel inloggen.

Vanaf 2023 staan de artikelen in een openbare ruimte op Brzoweb.nl waardoor inloggen niet meer nodig is. 

Dubbele authenticatie
Voorheen was het noodzakelijk om via dubbele authenticatie in te loggen op Brzoweb.nl om de artikelen uit de nieuwsbrief te kunnen lezen. Dat is niet meer het geval. Wanneer je op de Lees meer-link klikt, kom je direct in het artikel terecht.

Openbaar
We vinden het belangrijk dat alle BRZO+-collega's goed geïnformeerd zijn. We hebben daarom deze stap gezet om het nieuws binnen ons samenwerkingsverband toegankelijker te maken. De artikelen hebben nu dat status 'openbaar'.  Dit betekent dat de pagina's world wide bekeken kunnen worden. De nieuwsbrief met de linken wordt echter alleen aan de collega's binnen het samenwerkingsverband toegestuurd.
Op de openbare nieuwspagina zullen we dus geen vertrouwelijke informatie delen. Voor andere pagina's binnen Brzoweb.nl is het nog wel nodig om in te loggen. 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

2  reacties

Jan LEC IV

24-01-23 om 17:05

Dat maakt de teksten een stuk toegankerlijker, top! 

Theo de la Ruelle

25-01-23 om 10:04

Prima verbetering!

Cookie-instellingen